Vélemény

Elveszni és visszatalálni önmagunkhoz

Elveszni és visszatalálni önmagunkhozA mindennapi élet velejárója, hogy vannak olyan periódusaink, amikor kevésbé irányitjuk a fókuszt önmagunkra. Elvonja a figyelmünket egy új munka, egy gyermek születése, egy új kapcsolat, egy költözés, azaz valami olyan dolog vagy több dolog egyszerre, mely más mederbe tereli addigi életünket.

Bővebben: Elveszni és visszatalálni önmagunkhoz

Vélemény

Pont azt, pont akkor, pont úgy

tiszta erős kom.jpgTiszta, erős kommunikáció címmel vezetett műhelymunkát Erős Ila. „Látom, hogy jól tudom, ezért taníthatom.” – mondta. Mi pedig örömmel tanultunk. A csoport minden résztvevője egyéni tanulási céllal érkezett, és egyénileg fókuszált figyelemmel vett részt.

Bővebben: Pont azt, pont akkor, pont úgy

Vélemény

Beszámoló a VI. Magyarországi Coaching Konferenciáról

Érdekes tendenciának lehettem tanúja a VI. Magyarországi Coaching Konferencián, mert a résztvevők között a vállalati és HR-vezetők aránya jóval magasabb volt, mint a coachoké. Mindez azt sugallja, hogy igazán megnőtt az érdeklődés a vállalati és banki szférában a coaching iránt, ráadásul a konferencia tematikája – a motiváció – az a téma, amely vezetőként vagy akár csapatok tagjaként is mindenkit érint.

Bővebben: Beszámoló a VI. Magyarországi Coaching Konferenciáról