call for papers / Szerepvállalások2018. április 27-én jelenik meg a Magyar Coachszemle 7. évfolyamának 2. lapszáma SZEREPVÁLLALÁSOK címmel.

Mindenkinek vannak szerepei. Szerepben vagyunk akkor is, ha nem vagyunk színészek és nem játszunk. Jó értelemben alakítunk valakit, akik vagyunk, egy részünk, egészünk, aki akkor van éppen jelen, amikor valami, vagy valaki előhozza azt az énünket. Az elfogadható magunkat, vagy a pont nem elfogadhatót, de akkor és ott a számunkra szükségest.

Mindenkinek vannak vállalásai, sokféle értelemben. Vállalunk feladatokat, helyzeteket, és ezekkel együtt szerepeket. Így lesznek szerepvállalásaink. Jók és kevésbé hálás szerepeket vállalunk, némelyeket önként, egyebeket kapunk, vagy belesodródunk, ha terveztük, ha nem.

Melyiket hogyan, mikor és mennyire időre.

Arra kérjük ezen alkalomból szerzőinket, hogy fogalmazzák meg röviden, vagy hosszabban, mit gondolnak erről: szerepvállalás. Írjanak arról, hogyan találkoznak saját szerepeikkel, és hogyan találkoznak szakember minőségükben a vállalt szerepekkel, és hogyan segítik fel-vagy letenni a vállalt szerepeket. A SZEREPVÁLLALÁSOK-kal arra hívjuk most szerzőinket, hogy bátran hallgassanak belső hangjukra, akár megérzésükre, vagy ha úgy könnyebb, emlékeikre, gondolataikra, és osszák meg velünk, és az olvasókkal, mit jelent számukra a szerep, a vállalás és a kettő együttesen. A szakember szerepükben.

Jelentkezési és témafelvetési határidő: 2018. március 8.
A cikkek beküldésének határideje: 2018. március 26.
Megjelenés: 2018. április 27.
Beküldési cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Magyar Coachszemle