Bölcs döntésJelentős szakmai döntést hoztunk főszerkesztői és kiadóvezetői szinten idén januárban. Úgy határoztunk, hogy küldetésünk - a tudásmegosztás és a coaching szakma támogatása - elsődleges szempont, azaz vissza kell térnünk gyökereinkhez: a Magyar Coachszemle minden eddigi lapszáma ismét térítésmentesen tölthető le.

Igényes tartalommal

A Magyar Coachszemle a jövő hét végén megjelenő "Metszetek" című lapszámmal hetedik évfolyamát kezdi, és máig az egyetlen magyar nyelven íródó szakfolyóirat, melyet a Magyar és a Nemzetközi ISSN Központ is archivál. A lapszámok az Országos Széchenyi Könyvtár Elektronikus Periodika Archívumában is hozzáférhetők, továbbá az MTA Tudományos Művek Tárában is kereshetők.

Szakmai hitelesség

Szerkesztőségünk és a Magyar Coach Egyesület, a lap Kiadója azon dolgozik, hogy minél szélessebb körben jusson el a coaching-tudás a HR-vezetőkhöz, munkatársakhoz, vállalkozások tulajdonosaihoz és vezetőihez.

Vezetőknek, tulajdonosoknak is!

Ezért azt kérjük, hogy a megjelent lapszámok letöltési címét, Magyar Coachszemle lapszámok letöltése, oszd meg bátran ügyfeleiddel, vezetőiddel! Ha pedig szakmai munkádat publikációban is megmutatnád, kérlek jelentkezz! A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen tudod felvenni velünk a kapcsolatot.

Mi már nagyon várjuk a jövő hét végi megjelenést, ám addig itt a lehetőség, hogy a korábbi lapszámok cikkei közt keresgéljetek!

Dobos Elvira, a Kiadó vezetője és Örvényesi Rita főszerkesztő

(fotó: pixabay.com)

Magyar Coachszemle