Szerkesztőség

Nagy Nóra

Nagy NóraNagy Nóra vagyok, diplomás coach, kommunikációs szakember, újságíró. Pályámat egykor a közszolgálati tévé vidéki tudósítójaként kezdtem, majd végig járva a szakmai ranglétrát, eltöltöttem a médiamunkások világában nagyjából tizenöt évet. Többek között szerkesztettem a Duna Televízió gazdasági műsorait, egyedi gyártású sorozatokat, és a Mindentudás Egyetemét is.

A tévézés évei után úsztam szabadon, adtam tanácsot egyéni ügyfeleknek, kommunikáltam vállalati struktúrában, részem volt kulturális intézmények marketing-kommunikációs újra tervezésében, és megannyi médiaprojektben függetlenkedtem, hosszan, vagy kevésbé terjedelmesen.

Jelenleg a saját vállalkozásomban tevékenykedek, elsősorban coachként és független tanácsadóként dolgozom.

Szakterületem az ember-ember közötti kommunikáció, annak a lehető legszélesebb értelemben vett módozatai. Írásban, szóban, egyirányba, vagy tömeges méretekben, offline, online, ezernyi módon abban segítek, hogy a kapcsolat a lehető legjobb legyen.

Elvégzek kommunikációs megbízásokat, adok szaktanácsot, ahol módon van rá, mindezt coachként, de legalább is coaching szemléletben teszem. A műsorkészítés évei alatt megszerzett gyakorlatomat a semmiből építkezés és a káoszból rendrakás témakörökben kamatoztatom.

Húsz évnyi tapasztalatot gyűjtöttem kommunikációs területen, kreatív tartalomszolgáltatási, vállalati struktúrafejlesztési, és vezető – támogatási oldalon. Szakértőként képes vagyok egyéni – és szervezeti szinten felismerni a fejlesztendő területeket, a kommunikáció mögött meghúzódó egyéni – és szervezeti sajátosságok mibenlétét.

Hiszek abban, hogy mindig úton vagyunk, a tudásunkat nem csak karban kell tartanunk, hanem fejlesztenünk szükséges. Jelenleg az ICF PCC minősítésének megszerzése mellett, kétéves család-és rendszerállító, terapeuta képzésen veszek részt, Bert Hellinger módszerének tanulásával.

Magyar Coachszemle