Szerkesztőség

Csetneki Csaba

Csetneki Csaba_1.jpgCsetneki Csaba PCC

Az ICF által nemzetközileg, PCC (Professional Certified Coach) szinten akkreditált coach - üzleti edző és tréner vagyok. Üzleti és privát ügyfeleimmel folytatott munkám során a tudatos, éber jelenlét (embodiment, mindfullness) és tánc tapasztalataimra alapuló módszertanokat is beépítek a vállalati és szervezeti környezetben végzett fejlesztési folyamatokba, projektekbe.
“Coachként abban támogatlak, hogy vedd kezedbe életed vezetését, és hozd ki magadból a maximumot vagy még annál is többet.”

Több mint 15 év tapasztalattal rendelkezem a menedzsment tanácsadó és a szolgáltató szférában, melyet az Amrop felsővezetői tanácsadó cégnél illetve a Malév-nél szereztem. Tizenegy évig versenyeztem nemzetközi szinten, és jelenleg is aktívan foglalkozom élversenyzők fejlesztésével. Mérnöki és tanári egyetemi oklevéllel, valamint coach – üzleti edző posztgraduális diplomával rendelkezem. Sport coaching, team coaching, tréning és facilitálás területeken végeztem továbbképzéseket Magyarországon, Németországban és az Egyesült Királyságban.

Töltse le most legfrissebb lapszámunkat!


PDF formátum   890 Ft

Márka
ISSN 2063-6679

 

BEJELENTKEZÉS