Szerkesztőség

Csetneki Csaba

Csetneki Csaba_1.jpgCsetneki Csaba PCC

Az ICF által nemzetközileg, PCC (Professional Certified Coach) szinten akkreditált coach - üzleti edző és tréner vagyok. Üzleti és privát ügyfeleimmel folytatott munkám során a tudatos, éber jelenlét (embodiment, mindfullness) és tánc tapasztalataimra alapuló módszertanokat is beépítek a vállalati és szervezeti környezetben végzett fejlesztési folyamatokba, projektekbe.
“Coachként abban támogatlak, hogy vedd kezedbe életed vezetését, és hozd ki magadból a maximumot vagy még annál is többet.”

Több mint 15 év tapasztalattal rendelkezem a menedzsment tanácsadó és a szolgáltató szférában, melyet az Amrop felsővezetői tanácsadó cégnél illetve a Malév-nél szereztem. Tizenegy évig versenyeztem nemzetközi szinten, és jelenleg is aktívan foglalkozom élversenyzők fejlesztésével. Mérnöki és tanári egyetemi oklevéllel, valamint coach – üzleti edző posztgraduális diplomával rendelkezem. Sport coaching, team coaching, tréning és facilitálás területeken végeztem továbbképzéseket Magyarországon, Németországban és az Egyesült Királyságban.

Töltse le most legfrissebb lapszámunkat!


PDF formátum   1 190 Ft

A férfi
ISSN 2063-6679